Català | Español | English

programa BLUES & BOOGIE Reuion

NIT DE REIS

Dissabte 5 de Gener 2019, a les 22:30h
Blues - Boogie Woogie
Preu:
Web 17€ € / Taq. 20€ €


ERIC-JAN OVERBEEK (HOL) PIANO i VEU
LUCA SESTAK (ALE) PIANO i VEU
LLUÍS COLOMA (ESP) PIANO

MANOLO GERMÁN (ESP) CONTRABAIX
MARC RUIZ (ESP) BATERIA


TARDA DE REIS

Diumange 6 de Gener 2019, a les 19:30h.
Blues - Boogie Woogie
Preu:
Web 17€ / Taq. 20€ €


JULIEN BRUNETAUD (FRA) PIANO i VEU
CHRISTIAN CHRISTL & SCARLETT ANDREWS (ALE) PIANO i VEU
LLUíS COLOMA (ESP) PIANO

MANOLO GERMÁN (ESP) CONTRABAIX
MARC RUIZ (ESP) BATERIA

Lloc: Nova Jazz Cava de Terrassa

Nova Jazz Cava de Terrassa

Ptge. Tete Montoliu s/n – 08221 – TERRASSA (SPAIN)
Telf. (+34) 93 780 50 12

Plànol Guia i Transports
Venda d'entrades: Oficina Jazz Terrassa

INFORMACIÓ I RESERVES

Oficina Jazz Terrassa,
c/ Sant Pere 46, 1.
Telf.: 93 786 27 09
Horari: de 16h a 20h.
E-mail: info@jazzterrassa.org

VENDA D'ENTRADES ONLINE

www.jazzterrassa.org

HORARI D'’ENTRADES A TAQUILLA

Nova Jazz Cava, Ptge. Tete Montoliu, s/n.
5 de Gener a partir de les 21h.
6 de Gener a partir de les 18:30h.


Venda d'entrades: Oficina Jazz Terrassa
Programa de Reis

 


A la quinzena edició de la Blues & Boogie Reunion, la trobada anual de pianistes de Blues & Boogie Woogie a Catalunya.


CONSULTAR EDICIONS ANTERIORS


Un espectacle musical ple de ritme i diversió. 2 pianos de cua a l’escenari, 5 pianistes internacionals en acció rememorant l’estil més calent sobre les 88 tecles, el Boogie Woogie. Aquest any comptarem amb pianistes molt diferents, Eric-Jan Overbeek, un dels pianistes holandesos més importants i enèrgics. Gaudirem del talent del jove pianista alemany Luca Sestak, tot un fenòmen a les xarxes socials. Julien Brunetaud, el prestigiós pianista francés ens portarà els sabors de Nova Orleans. El piano i la veu de Christian Christl i Scarlett Andrews que ens faran viatjar als barrelhouse, locals on va nèixer el Boogie Woogie. Tots ells juntament amb el sensacional pianista de casa nostra Lluís Coloma i el seu trio. Dues vetllades irrepetibles, tocant piano solos, duets... Dos concerts màgics, el millor regal d’aquests Reis 2019.


 
Artistes

ERIC-JAN OVERBEEK (HOL) PIANO i VEU

Eric-Jan Overbeek Molt treballador, pianista “old-school” de Rhythm & Blues, amb Boogie Woogies mortals, el Boogie-man més ràpid i destacat dels Països Baixos. Sí, aixó és correcte. ¡Aquest pianista holandès, pega fort i no deixa presoners! Tan aviat com comença a colpejar les tecles del piano, us portarà a la terra dels bons temps.

"Definitivament podem dir que Mr. Boogie Woogie té un gust exquisit. Els seus entusiastes atacs al piano instantàniament et captiven. Ell comença a tocar, tu comences a somriure ". C. Graham. Tucson, Arizona.

Mr. Boogie Woogie, també conegut com, Eric-Jan Overbeek va nèixer el 5 d’abril de 1967 a Nieuw-Vennep, Països Baixos. Hipnotizat per un vell piano a la saleta de estar, Eric-Jan començà a estudiar piano clàssic a l’edat de vuit anys. Molt aviat va mostrar un talent extraordinari pels arranjaments musicals i aconseguí el seu primer treball als dotze anys tocant el piano com acompanyant per a classes de ball. L’abril de 2011, Overbeek va ser elegit Millor Pianista de Blues Holandès 2010. Un títol al que fou nominat novament al 2013. També va guanyar el prestigiòs títol al Millor Pianista de Blues Europeu 2005 entre molts dels millors artistes de blues del món.

LUCA SESTAK (ALE) PIANO i VEU

Luca Sestak Luca va néixer el 10 de gener de 1995 a Celle (Baixa Saxònia). Als 7 anys va començar a tocar el piano gràcies al seu pare, peró no va mostrar molt interès. Per aquesta raó dos anys més tard els seus pares el van enviar a un professor de piano que encara li dóna lliçons clàssiques. Després de dos anys de lliçons de piano clàssic Luca va descobrir accidentalment el jazz i amb aixó també el Blues i el Boogie Woogie. Autodidacta va estudiar les seves primeres peces d'aquest estil de música i les va anar presentant en diverses ocasions amb gran èxit.

Als 11 anys va publicar algunes de les seves peces a la plataforma d'internet YouTube on ràpidament van aconseguir gran popularitat i l'augment del reconeixement amb nombroses actuacions en festivals i concerts seguits tant al seu país d'origen com a l'estranger amb grans noms dels pianistes del génere com Silvan Zingg, Vince Weber, Bob Seeley, Frank Muschalle i Ben Waters. Luca va gravar el seu primer àlbum CD "Lost in Boogie" a l'agost de 2010 que es va publicar al novembre d'aquell mateix any. Un any més tard, Luca va participar en el major Festival de Boogie Woogie del món a Laroquebrou, França. Al 2014 Luca va editar el seu segon disc NEW WAY.

Avui el repertori de Luca conté principalment les seves pròpies composicions i interpretacions on s’expressa amb el seu estil inconfusible. S'inclou en aquestes les més diverses referències musicals, des del blues i el boogie a través del jazz i el funk fins arribar al pop, el rock i els clàssics.

JULIEN BRUNETAUD (FRA) PIANO i VEU

Julien Brunetaud Pianista, cantant i compositor, Julien Brunetaud ha tocat al costat de reconeguts artistes com Chuck Berry o BB King. Ha estat guardonat com a millor pianista de Blues Europeu i Francès.

Dotat d’una veu i un piano sens dubte genials, ens porta al seu propi espai de joc amb el seu quart àlbum "Playground". Inspirat pels mestres del piano de la Crescent City (Nova Orleans), Professor Longhair, Dr John o Harry Connick Jr, presenta les seves composicions i revisita un parell d'estàndards tradicionals.

Playground proposa un toc original al piano de blues contemporani.

CHRISTIAN CHRISTL & SCARLETT ANDREWS (ALE) PIANO i VEU

Scarlett Andrews y Christian Christl La música d’Scarlett Andrews, veu, i Christian Christl, piano, es mou dintre de la tradició del Vaudeville-Blues. Durant més de 10 anys, tots dos, han estat tocant junts, fent concerts per Alemania, Austria, Suïssa, França i Hungria.

Scarlett Andrews canta amb un toc elegant i amb picardia. Ella profunditza en cada una de les cançons i les fa reviure. Scarlett és una de les poques cantants que actualment canta en l’estil del Vaudeville-Blues.

Christian Christl, Piano, toca, el que ell anomena “Vintage Blues & Boogie“. És un enamorat de la música que es tocava als Barrelhouses abans de que comencessin a anomenar-la “Boogie Woogie“. Christian Christl diu, que va aprendre a tocar de gent que no tocava el piano com: Louisiana Red, Willie Dixon, Buddy Guy, Angela Brown entre d’altres. Ha estat teloner de Ray Charles i B.B. King, i va ser guardonat amb el German Boogie Woogie Award “Pinetop“.

Scarlett i Christian són un gran equip. A ells els hi encanta estar a l’escenari i passar-ho bé, i pots sentir la joïa en cada una de les notes que toquen i canten.

LLUÍS COLOMA (ESP) Piano

Lluís Coloma Nascut a Barcelona (1973), Lluís és un dels pianistes més actius i reconeguts de l’escena europea en el camp del Blues i el Boogie Woogie. Influenciat des de molt jove pels discos de Jerry Lee Lewis, Roosevelt Sykes i Alan Price, Lluís s’allunya a poc a poc dels estudis de piano clàssic per dedicar-se, de manera autodidacta, exclusivament al Rock & Roll. Molt aviat mostra una sorprenent habilitat pel Blues i el Boogie Woogie.

Considerat un mestre d’aquests gèneres i guardonat amb els premis “Músic de l’any 2003” i “Artista BluesCat 2006”, Lluís és convidat habitualment als festivals de Blues & Boogie Woogie de tota Europa, on destaca pel seu virtuosisme i originalitat. Transcendint les nostres fronteres, Lluís ha estat convidat a nombrosos festivals arreu del món, on les seves actuacions són acollides amb una gran ovació d’un públic dempeus. La seva música ha sonat i segueix sonant per tota Espanya en festivals i locals tan reconeguts i emblemàtics com el Café Central de Madrid, Jamboree de Barcelona, al Festival de Jazz de San Javier, Festival de Jazz de Barcelona, ViJazz Penedès, Festival de Blues de Cerdanyola, Festival de Jazz de Madrid, entre altres i en països com Estats Units, França, Gran Bretanya, Malàisia, Alemanya, Itàlia, Suïssa, Bèlgica, Sèrbia,.. per nombrar alguns.Lluís combina la seva activitat musical amb la promoció del Boogie Woogie a Espanya organitzant diversos esdeveniments com el Campi Qui Boogie! Festival Internacional de Boogie Woogie de Barcelona, www.boogiewoogie.es, així com la cita anual Blues & Boogie Reunion a Terrassa. www.bluesboogiespain.com.

MANOLO GERMÁN (CAT) Contrabaix

Manolo Germán Neix a Cardona el 1970. Es dedica professionalment a la música des de l’any 1997. Membre fundador de la banda de Rockabilly Headstones. Contrabaixista de la banda de Rockabilly "Gatos Locos" amb la qual realitza diverses gires per tota Espanya (1997-2000). Des de l’any 1997 és el contrabaixista de la banda "Dr Swinguez". L’any 1999 acompanya a la llegenda viva del Rock and Roll, Sleepy la Beef, a Albacete.

És component estable de la formació Lluís Coloma Trio des del 2001, amb la qual ha tocat en locals tan emblemàtics de tota Espanya com el Café Central de Madrid, Black Note Club de Valencia, La Bilbaína de Jazz Bilbao, Café España de Valladolid... així como en importants festivals a França, Malaysia, Sèrbia i Espanya. Des de l’any 2000 és el contrabaixista oficial del grup de Jazz del local "La Guitarra", propietat de la guitarrista i cantant francesa Mano Rena, situat a Calella de Palafrugell. Aquesta feina li ha donat l’oportunitat de tocar amb músics i bandes tan prestigioses de Catalunya com: La Vella Dixieland, La Locomotora Negra, Hook Herrera, Alain Guiu, Dani Doritz, Toni Solà, Erwyn Serruton...

MARC RUIZ (CAT) Bateria

Marc Ruiz Neix a Sabadell el 1972. Es dedica professionalment a la música des de l’any 1995. Fundador del grup Dr. Soul & Mammy Brass, amb el qual actua regularment des de l’any 1995 fins el 1998, en diverses sales del panorama musical català. Bateria de la banda de Blues "Midnight Rockets" al costat de Maurici Morera (harmònica), Eloi Moya (Baix) i el mallorquí Octavio Cortés (veu i guitarra) amb el que grava el disc "El sentío de la vía" i "Midnight Jump" (1995-1998).

El 1998 funda, juntament amb el guitarrista Álex A. i Eloi Moya, la banda de Blues i Funky Álex A. & T.N.T amb la qual toca a clubs com La Boîte de Barcelona, La Cova del Drac de Barcelona... així como en diversos festivals fins el 2003. Actualment forma part del trio del pianista de Blues i Boogie Woogie Lluís Coloma amb qui ha enregistrat dos discos i ha tocat a festivals d’'Espanya, França, Malaysia i Sèrbia entre d’altres i a més li ha donat l’oportunitat d’acompanyar a grans figures del piano Boogie Woogie com Axel Zwingenberger, Frank Muschalle, Silvan Zingg, Rob Rio...

 

BluesBoogieSpain.com & BoogieWoogie.es