Català | Español | English

programa BLUES & BOOGIE Reuion

NIT DE REIS

Dijous 5 de Gener 2017, a les 22:30h
Blues - Boogie Woogie
Preu:
Web 17€ € / Taq. 20€ €


SÉBASTIEN TROENDLÉ (FRA) PIANO
RENAUD PATIGNY (BEL) PIANO
LLUÍS COLOMA (ESP) PIANO

MANOLO GERMÁN (ESP) CONTRABAIX
MARC RUIZ (ESP) BATERIA


DIA DE REIS

Divendres 6 de Gener 2017, a les 22:30h.
Blues - Boogie Woogie
Preu:
Web 17€ / Taq. 20€ €


SILVAN ZINGG (SUI) PIANO
LADYVA (SUI) PIANO
LLUíS COLOMA (ESP) PIANO

MANOLO GERMÁN (ESP) CONTRABAIX
MARC RUIZ (ESP) BATERIA

Lloc: Nova Jazz Cava de Terrassa

Nova Jazz Cava de Terrassa

Ptge. Tete Montoliu s/n – 08221 – TERRASSA (SPAIN)
Telf. (+34) 93 780 50 12

Plànol Guia i Transports
Venda d'entrades: Oficina Jazz Terrassa

INFORMACIÓ I RESERVES

Oficina Jazz Terrassa,
c/ Sant Pere 46, 1.
Telf.: 93 786 27 09
Horari: de 16h a 20h.
E-mail: info@jazzterrassa.org

VENDA D'ENTRADES ONLINE

www.jazzterrassa.org

HORARI D'’ENTRADES A TAQUILLA

Nova Jazz Cava, Ptge. Tete Montoliu, s/n.
Dimarts 5 de Gener a partir de les 21h.
Dimecres 6 de Gener a partir de les 18:30h.


Venda d'entrades: Oficina Jazz Terrassa
Programa de Reis

 


A la tretzena edició de la Blues & Boogie Reunion, la trobada anual de pianistes de Blues & Boogie Woogie a Catalunya.


CONSULTAR EDICIONS ANTERIORS


Un espectacle musical ple de ritme i diversió. 2 pianos de cua a l’escenari, 5 pianistes internacionals en acció rememorant l’estil més calent sobre les 88 tecles, el Boogie Woogie. Aquest any comptarem amb la pianista Suïssa de Blues i Boogie Woogie, Ladyva, a més de tres fantàstics pianistes,l’original Renaud Patigny desde Brussel·les, el gran ambaixador del Boogie Woogie a Suïssa Silvan Zingg, i el personal pianista Sébastien Troendlé d’Estrasburg. Tots ells juntament amb el sensacional pianista de casa nostra Lluís Coloma i el seu trio. Dues vetllades irrepetibles, tocant piano solos, duets ...
Dos concerts màgics, el millor regal d’aquests Reis 2017.


 
Artistes

SÉBASTIEN TROENDLÉ (FRA) PIANO

Sébastien Troendlé Sébastien Troendlé va nèixer a Saint-Louis a l’Est de França l’any 1977. Graduat al Conservatori de Basilea (Suïssa), Sébastien és més que un pianista, és un músic total. Ell dona concerts igual com fa gravacions d’estudi i es compositor, arreglista i director musical.

Amb una complerta aproximació per promocionar el Ragtime, el Boogie-Woogie i per preservar aquesta tradició musical, Sébastien crea Rag'n Boogie: un show musical, tallers a les escoles, un mètode pedagògic de Boogie Woogie, partitures de Ragtime i classes magistrals.

El seu groove i presència escèniques l’han projectat com a solista als més famosos Festivals de Boogie Woogie d’Europa (La Roquebrou, Cambrai, Beaune) i l’any passat al lloc del naixemet del Ragtime: Sedalia Misuri.

RENAUD PATIGNY (BEL) PIANO

Renaud Patigny Pianista, compositor, cantant, ha fet més de 1000 concerts, a Bélgica, Alemania, França. Suïssa, Holanda, Gran Bretanya, Espanya, Bulgaria, Suècia, Dinamarca i als Estats Units. És organitzador i promotor del Festival Internacional de Piano de Blues i Boogie Woogie de Brussel·les, del Swing Jazz Festival a Bèlgica, director artístic del Festival de Boogie Woogie de Cambrai i dels Swing Oasis evening a Chauny (França).

Al 2007 va ser un dels dos únics artistes europeus contractats per tocar al Festival de Blues de Xicago, el festival de Blues més gran del mòn amb 1 milió de visitants!! on va rebre molt bones crítiques del Chicago Tribune: “ … un impuls rítmic imparable, una impol·luta claretat de textures i gloriosament rica, un so ple.”; al diari The Cincinnati Beat el descrivien com un nou geni europeu del boogie.SILVAN ZINGG (SUI) PIANO

Silvan Zingg L’estil de Silvan Zingg es caracteritza per una gran part de swing, groove intens i una virtuositat impresionant. Amb un repertori impresionant de més de cinc-cents temes, ell toca boogie woogie viu, blues amb feeling, jazz clàssic i swing. Tot tocat amb passió, lleugeresa i una brillant qüalitat.

Influenciat per enregistraments d'època, ell va començar a tocar el piano primerenc en la seva infantesa. Després dels seus estudis universitaris va començar la seva carrera musical. El seu talent i passió per la música el van portar a viatjar al voltant del món. Ha tocat en més de 30 països fins a dia d’avui (a Europa, Estats Units, Rússia, Àsia i el Mig Est).

Silvan Zingg ha estat a l’escenari tocant amb llegendes com Chuck Berry, Ray Charles, Katie Webster, Sammy Price, Memphis Slim, Champion Jack Dupree, Tito Jackson, Michel Petrucciani, Pinetop Perkins i molts altres.

Els crítics el descriuen com un pianista excepcional, impresionant por la seva técnica i el seu entusiasme energitzant.

LADYVA (SUI) PIANO

Ladyva Ladyva va començar a tocar el piano quan tenia 14 anys, inspirada per la música de Jerry Lee Lewis, Albert Ammons, Meade Lux Lewis, Axel Zwingenberger i Nico Brina. Només 2 anys més tard va començar a fer concerts, juntament amb el seu germà Pascal Silva. Fent varies aparicions a la TV de Suïssa.

Ella també ha aconseguit reconeixement a la seva segona llar, la República Dominicana, on ha participat en uns 30 programes populars de TV. Al 2009 Ladyva va editar el seu primer album. El següent any, 2010, va actuar al prestigiós festival de Blues de Basilea i al 2011, va firmar amb la discogràfica Universal Music.

Al 2014 Ladyva va tocar a diversos festivals de boogie woogie a Alemanya i va acabar el seu quart album “8 To The Bar”. Ladyva va ser convidada a tocar al concert del 80 aniversari de Jerry Lee Lewis a Anglaterra i a la gira que va fer a Londres i Glasgow al Setembre del 2015. A l’octubre del 2015 va actuar en directe al famós “The Late Late Show” a la televisió d’Irlanda.

Al Maig de 2016 va ser convidada a tocar al sopar de Boogie Woogie Dinner presentat per Jools Holland juntament amb famosos pianistes de Boogie Woogie com Axel Zwingenberger, Ben Waters i el pianista d’Stride Neville Dickie. Al Juliol va tocar al prestigiós Festival de Jazz d'Ascona, més tard ha estat nominada com a “Millor Pianista de Boogie Woogie de l’any” a Boisdale també organitzat pel famós pianista Jools Holland.

LLUÍS COLOMA (ESP) Piano

Lluís Coloma Nascut a Barcelona (1973), Lluís és un dels pianistes més actius i reconeguts de l’escena europea en el camp del Blues i el Boogie Woogie. Influenciat des de molt jove pels discos de Jerry Lee Lewis, Roosevelt Sykes i Alan Price, Lluís s’allunya a poc a poc dels estudis de piano clàssic per dedicar-se, de manera autodidacta, exclusivament al Rock & Roll. Molt aviat mostra una sorprenent habilitat pel Blues i el Boogie Woogie.

Considerat un mestre d’aquests gèneres i guardonat amb els premis “Músic de l’any 2003” i “Artista BluesCat 2006”, Lluís és convidat habitualment als festivals de Blues & Boogie Woogie de tota Europa, on destaca pel seu virtuosisme i originalitat. Transcendint les nostres fronteres, Lluís ha estat convidat a nombrosos festivals arreu del món, on les seves actuacions són acollides amb una gran ovació d’un públic dempeus. La seva música ha sonat i segueix sonant per tota Espanya en festivals i locals tan reconeguts i emblemàtics com el Café Central de Madrid, Jamboree de Barcelona, al Festival de Jazz de San Javier, Festival de Jazz de Barcelona, ViJazz Penedès, Festival de Blues de Cerdanyola, Festival de Jazz de Madrid, entre altres i en països com França, Gran Bretanya, Malaysia, Alemanya, Italia, Suïssa, Serbia,.. per nombrar alguns.

Lluís combina la seva activitat musical amb la promoció del Boogie Woogie a Espanya organitzant diversos esdeveniments com el Campi Qui Boogie! Festival Internacional de Boogie Woogie de Barcelona www.boogiewoogie.es , així com la cita anual Blues & Boogie Reunion a Terrassa. www.bluesboogiespain.com

MANOLO GERMÁN (CAT) Contrabaix

Manolo Germán Neix a Cardona el 1970. Es dedica professionalment a la música des de l’any 1997. Membre fundador de la banda de Rockabilly Headstones. Contrabaixista de la banda de Rockabilly "Gatos Locos" amb la qual realitza diverses gires per tota Espanya (1997-2000). Des de l’any 1997 és el contrabaixista de la banda "Dr Swinguez". L’any 1999 acompanya a la llegenda viva del Rock and Roll, Sleepy la Beef, a Albacete.

És component estable de la formació Lluís Coloma Trio des del 2001, amb la qual ha tocat en locals tan emblemàtics de tota Espanya com el Café Central de Madrid, Black Note Club de Valencia, La Bilbaína de Jazz Bilbao, Café España de Valladolid... així como en importants festivals a França, Malaysia, Sèrbia i Espanya. Des de l’any 2000 és el contrabaixista oficial del grup de Jazz del local "La Guitarra", propietat de la guitarrista i cantant francesa Mano Rena, situat a Calella de Palafrugell. Aquesta feina li ha donat l’oportunitat de tocar amb músics i bandes tan prestigioses de Catalunya com: La Vella Dixieland, La Locomotora Negra, Hook Herrera, Alain Guiu, Dani Doritz, Toni Solà, Erwyn Serruton...

MARC RUIZ (CAT) Bateria

Marc Ruiz Neix a Sabadell el 1972. Es dedica professionalment a la música des de l’any 1995. Fundador del grup Dr. Soul & Mammy Brass, amb el qual actua regularment des de l’any 1995 fins el 1998, en diverses sales del panorama musical català. Bateria de la banda de Blues "Midnight Rockets" al costat de Maurici Morera (harmònica), Eloi Moya (Baix) i el mallorquí Octavio Cortés (veu i guitarra) amb el que grava el disc "El sentío de la vía" i "Midnight Jump" (1995-1998).

El 1998 funda, juntament amb el guitarrista Álex A. i Eloi Moya, la banda de Blues i Funky Álex A. & T.N.T amb la qual toca a clubs com La Boîte de Barcelona, La Cova del Drac de Barcelona... així como en diversos festivals fins el 2003. Actualment forma part del trio del pianista de Blues i Boogie Woogie Lluís Coloma amb qui ha enregistrat dos discos i ha tocat a festivals d’ Espanya, França, Malaysia i Sèrbia entre d’altres i a més li ha donat l’oportunitat d’acompanyar a grans figures del piano Boogie Woogie com Axel Zwingenberger, Frank Muschalle, Silvan Zingg, Rob Rio...

 

BluesBoogieSpain.com & BoogieWoogie.es