Català | Español | English

programa BLUES & BOOGIE Reuion

NIT DE REIS

Divendres 5 de Gener 2018, a les 22:30h
Blues - Boogie Woogie
Preu:
Ant. 17€ € / Taq. 20€ €


BOB SEELEY (USA) PIANO
LASSE E. JENSEN (DIN) PIANO
LLUÍS COLOMA (ESP) PIANO

MANOLO GERMÁN (ESP) CONTRABAIX
MARC RUIZ (ESP) BATERIA


DIA DE REIS

Dissabte 6 de Gener 2018, a les 22:30h.
Blues - Boogie Woogie
Preu:
Ant. 17€ / Taq. 20€ €


BOB SEELEY (USA) PIANO
BEN WATERS (ANG) PIANO i VEU
LLUíS COLOMA (ESP) PIANO

MANOLO GERMÁN (ESP) CONTRABAIX
MARC RUIZ (ESP) BATERIA

Lloc: Nova Jazz Cava de Terrassa

Nova Jazz Cava de Terrassa

Ptge. Tete Montoliu s/n – 08221 – TERRASSA (SPAIN)
Telf. (+34) 93 780 50 12

Plànol Guia i Transports
Venda d'entrades: Oficina Jazz Terrassa

INFORMACIÓ I RESERVES

Oficina Jazz Terrassa,
c/ Sant Pere 46, 1.
Telf.: 93 786 27 09
Horari: de 16h a 20h.
E-mail: info@jazzterrassa.org

VENDA D'ENTRADES ONLINE

www.jazzterrassa.org

HORARI D'’ENTRADES A TAQUILLA

Nova Jazz Cava, Ptge. Tete Montoliu, s/n.
5 de Gener a partir de les 21h.
6 de Gener a partir de les 21h.


Venda d'entrades: Oficina Jazz Terrassa
Programa de Reis

 


A la catorzena edició de la Blues & Boogie Reunion, la trobada anual de pianistes de Blues & Boogie Woogie a Catalunya.


CONSULTAR EDICIONS ANTERIORS


Un espectacle musical ple de ritme i diversió. 2 pianos de cua a l’escenari, 4 pianistes internacionals en acció rememorant l’estil més calent sobre les 88 tecles, el Boogie Woogie. Aquest any comptarem amb la llegenda del piano de Boogie Woogie, Bob Seeley, actualment amb 89 anys va ser amic personal del mestre Meade Lux Lewis durant més de 20 anys, tot un luxe! Tindrem també al gran pianista anglès de Blues i Boogie Woogie, Ben Waters, a més del jove i enèrgic pianista danès, Lasse E. Jensen. Tots ells juntament amb el sensacional pianista de casa nostra Lluís Coloma i el seu trio. Dues vetllades irrepetibles, tocant piano solos, duets ... Dos concerts màgics, el millor regal d’aquests Reis 2018.


 
Artistes

BOB SEELEY (USA) PIANO

Bob Seeley Nascut a Detroit, Bob Seeley, als seus 89 anys, és el pianista de Boogie Woogie Americà més veterà. Les seves mans viatgen a la velocitat del so, els seus dits gairebé a la velocitat de la llum, aterrant breuement per acariciar les tecles just abans d’iniciar el seu següent viatge. Amb un repertori de més de 100 cançons, Bob toca Boogie Woogie, Ragtime, Blues, Stride ... amb una vitalitat i mestria inigualables. 

La seva major influència va ser Meade Lux Lewis, un dels tres gegants del Boogie Woogie (juntament amb Albert Ammons i Pete Johnson), del qual Seeley va ser gran amic. Bob es va trobar per primer cop amb Meade Lux Lewis durant un concert a Detroit a finals dels anys 1940 i inicià una llarga amistat que es prolongà durant els anys 50 i 60 fins la seva mort, fet que va influir enormement en l’estil de Seeley i es traduí en una forma molt rítmica d’afrontar el Boogie Woogie. També va tenir l’oportunitat de tocar ni més ni menys que amb Art Tatum, que pel que sembla va quedar impressionat amb la música de Bob, amb Eubie Blake i amb la famosa cantant de Blues Sippie Wallace, entre d’altres.

Bob es un esperit indomable que ha tocat varies vegades al Carnegie Hall i als principals escenaris Europeus de França, Alemanya, Àustria, Irlanda, Noruega, Holanda... Ha tocat i impartit seminaris sobre el Boogie Woogie per tot Estats Units. Ha rebut elogis por la seva mestria davant les 88 tecles de músics como Chuck Leavell, actual pianista dels Rolling Stones, i es considerat en els llibres sobre la història del Boogie Woogie com un dels més importants representants del gènere. El Juliol del 2002 va entrar a formar part, juntament amb Johnny Johnson (llegendari pianista de Chuck Berry), del Boogie Woogie Hall of Fame a Cincinnati, Ohio.

LASSE E. JENSEN (DIN) PIANO

Lasse Jensen Lasse Jensen va nèixer al 1991 i és, tot i la seva joventut, l’unic especialista en l’estil del Boogie Woogie a Dinamarca. Va començar tocant Rock 'n' Roll, però va ser tocat per la febre del Boogie Woogie al 2006, quan va escoltar per primer cop el tema “Boogie Woogie Stomp” d’Albert Ammons.

Des d’aleshores, Lasse ha escoltat i estudiat molt sobre el Boogie Woogie, ha publicat 3 Cd's, actuat a 9 països Europeus, i tocat amb Axel Zwingenberger, Silvan Zingg, Jörg Hegemann, Frank Muschalle entre molts d’altres.

Des del 2011, Lasse organitza un concert anual de Boogie Woogie amb pianistes internacionals a Dinamarca, intentant fer crèixer l’interés del públic cap aquesta gran música plena de swing.

BEN WATERS PIANO i VEU

Ben Waters Ben Waters es va aixecar un matí quant tenia uns 14 anys i es va adonar de que podia tocar el piano! Fascinat pels ritmes del profund sud dels Estats Units, va quedar captivat de la musica dels grans músics del Boogie Woogie, Rock ‘n’ Roll i el Blues. Treballant fort des de que tenia 16 anys gairebé a tots els locals del seu comptat natal Dorset a Anglaterra, va ser catapultat als 18 anys cap a la carrera de músic professional quan Shakin’ Stevens li va demanar si volia acompanyar-lo a ell i a la seva banda en una gira internacional.

Ben Waters, fenomenal pianista de Boogie Woogie i Rock ‘n’ Roll, ha estat voltant per tot el món, tocant i gravant amb moltes llegendes com els Rolling Stones, Ray Davies, Jools Holland, durant més de 25 anys. Prepareu-vos per a un divertit i autèntic concert de Rock ‘n’ Roll, Jazz i peculiars originals.

LLUÍS COLOMA (ESP) Piano

Lluís Coloma Nascut a Barcelona (1973), Lluís és un dels pianistes més actius i reconeguts de l’escena europea en el camp del Blues i el Boogie Woogie. Influenciat des de molt jove pels discos de Jerry Lee Lewis, Roosevelt Sykes i Alan Price, Lluís s’allunya a poc a poc dels estudis de piano clàssic per dedicar-se, de manera autodidacta, exclusivament al Rock & Roll. Molt aviat mostra una sorprenent habilitat pel Blues i el Boogie Woogie.

Considerat un mestre d’aquests gèneres i guardonat amb els premis “Músic de l’any 2003” i “Artista BluesCat 2006”, Lluís és convidat habitualment als festivals de Blues & Boogie Woogie de tota Europa, on destaca pel seu virtuosisme i originalitat. Transcendint les nostres fronteres, Lluís ha estat convidat a nombrosos festivals arreu del món, on les seves actuacions són acollides amb una gran ovació d’un públic dempeus. La seva música ha sonat i segueix sonant per tota Espanya en festivals i locals tan reconeguts i emblemàtics com el Café Central de Madrid, Jamboree de Barcelona, al Festival de Jazz de San Javier, Festival de Jazz de Barcelona, ViJazz Penedès, Festival de Blues de Cerdanyola, Festival de Jazz de Madrid, entre altres i en països com Estats Units, França, Gran Bretanya, Malaysia, Alemanya, Italia, Suïssa, Serbia,... per nombrar alguns.

Lluís combina la seva activitat musical amb la promoció del Boogie Woogie a Espanya organitzant diversos esdeveniments com el Campi Qui Boogie! Festival Internacional de Boogie Woogie de Barcelona www.boogiewoogie.es , així com la cita anual Blues & Boogie Reunion a Terrassa. www.bluesboogiespain.com

MANOLO GERMÁN (CAT) Contrabaix

Manolo Germán Neix a Cardona el 1970. Es dedica professionalment a la música des de l’any 1997. Membre fundador de la banda de Rockabilly Headstones. Contrabaixista de la banda de Rockabilly "Gatos Locos" amb la qual realitza diverses gires per tota Espanya (1997-2000). Des de l’any 1997 és el contrabaixista de la banda "Dr Swinguez". L’any 1999 acompanya a la llegenda viva del Rock and Roll, Sleepy la Beef, a Albacete.

És component estable de la formació Lluís Coloma Trio des del 2001, amb la qual ha tocat en locals tan emblemàtics de tota Espanya com el Café Central de Madrid, Black Note Club de Valencia, La Bilbaína de Jazz Bilbao, Café España de Valladolid... així como en importants festivals a França, Malaysia, Sèrbia i Espanya. Des de l’any 2000 és el contrabaixista oficial del grup de Jazz del local "La Guitarra", propietat de la guitarrista i cantant francesa Mano Rena, situat a Calella de Palafrugell. Aquesta feina li ha donat l’oportunitat de tocar amb músics i bandes tan prestigioses de Catalunya com: La Vella Dixieland, La Locomotora Negra, Hook Herrera, Alain Guiu, Dani Doritz, Toni Solà, Erwyn Serruton...

MARC RUIZ (CAT) Bateria

Marc Ruiz Neix a Sabadell el 1972. Es dedica professionalment a la música des de l’any 1995. Fundador del grup Dr. Soul & Mammy Brass, amb el qual actua regularment des de l’any 1995 fins el 1998, en diverses sales del panorama musical català. Bateria de la banda de Blues "Midnight Rockets" al costat de Maurici Morera (harmònica), Eloi Moya (Baix) i el mallorquí Octavio Cortés (veu i guitarra) amb el que grava el disc "El sentío de la vía" i "Midnight Jump" (1995-1998).

El 1998 funda, juntament amb el guitarrista Álex A. i Eloi Moya, la banda de Blues i Funky Álex A. & T.N.T amb la qual toca a clubs com La Boîte de Barcelona, La Cova del Drac de Barcelona... així como en diversos festivals fins el 2003. Actualment forma part del trio del pianista de Blues i Boogie Woogie Lluís Coloma amb qui ha enregistrat dos discos i ha tocat a festivals d’ Espanya, França, Malaysia i Sèrbia entre d’altres i a més li ha donat l’oportunitat d’acompanyar a grans figures del piano Boogie Woogie com Axel Zwingenberger, Frank Muschalle, Silvan Zingg, Rob Rio...

 

BluesBoogieSpain.com & BoogieWoogie.es