Català | Español | English

programa BLUES & BOOGIE Reuion

NIT DE REIS

Diumenge 5 de Gener 2020, a les 22:30h
Blues - Boogie Woogie
Preu:
Web. 20€ / Taq. 23€


CHASE GARRETT (USA) PIANO i VEU
PADDY MILNER (UK) PIANO i VEU
LLUÍS COLOMA (ESP) PIANO

MANOLO GERMÁN (ESP) CONTRABAIX
MARC RUIZ (ESP) BATERIA


TARDA DE REIS

Dilluns 6 de Gener 2020, a les 19:30h.
Blues - Boogie Woogie
Preu:
Web. 20€ / Taq. 23€


CHASE GARRETT (USA) PIANO i VEU
TOMMY WEISS (ALE) PIANO
LLUíS COLOMA (ESP) PIANO

MANOLO GERMÁN (ESP) CONTRABAIX
MARC RUIZ (ESP) BATERIA

Lloc: Nova Jazz Cava de Terrassa

Nova Jazz Cava de Terrassa

Ptge. Tete Montoliu s/n – 08221 – TERRASSA (SPAIN)
Telf. (+34) 93 780 50 12

Plànol Guia i Transports
Venda d'entrades: Oficina Jazz Terrassa

INFORMACIÓ I RESERVES

Oficina Jazz Terrassa,
c/ Sant Pere 46, 1.
Telf.: 93 786 27 09
Horari: de 16h a 20h.
E-mail: info@jazzterrassa.org

VENDA D'ENTRADES ONLINE

www.jazzterrassa.org

HORARI D'’ENTRADES A TAQUILLA

Nova Jazz Cava, Ptge. Tete Montoliu, s/n.
5 de Gener a partir de les 21h.
6 de Gener a partir de les 18:30h.


Venda d'entrades: Oficina Jazz Terrassa
Programa de Reis

 


A la setzena edició de la Blues & Boogie Reunion, la trobada anual de pianistes de Blues & Boogie Woogie a Catalunya.


CONSULTAR EDICIONS ANTERIORS


Un espectacle musical ple de ritme i diversió. 2 pianos de cua a l’escenari, 4 pianistes internacionals en acció rememorant l’estil més calent sobre les 88 tecles, el Boogie Woogie. Aquest any comptarem amb pianistes molt diferents, Chase Garrett, un jove pianista Nord-Americà de les noves generacions ple d’alegria i energia. Paddy Milner, el prestigiós pianista anglés, actual pianista de Tom Jones, que ens portarà els sabors de Nova Orleans. Tommy Weiss, original pianista alemany de Boogie Woogie ple de swing. Tots ells juntament amb el sensacional pianista de casa nostra Lluís Coloma i el seu trio. Dues vetllades irrepetibles, tocant piano solos, duets... Dos concerts màgics, el millor regal d’aquests Reis 2020.


 
Artistes

CHASE GARRETT (USA) PIANO i VEU

Chase Garrett Chase Garrett nascut a Iowa City i elegit com a "Best Local Act" pel Daily Iowan el 2011, va començar a tocar el piano professionalment als 17 anys i en uns pocs anys ja estava tocant en festivals de Blues i Boogie Woogie per tot Estats Units i Europa. Chase està fortament influenciat per artistes com Meade "Lux" Lewis, Otis Spann, Wynonie Harris i Louis Prima, per això la seva manera de tocar ha anat evolucionant cap a un estil de Boogie Woogie contagiós amb el qual no pots parar de moure els peus, a un super swinging Jump Blues i un potent Piano Blues que segur et farà somriure d'orella a orella. Chase no és només pianista, també és organitzador de concerts, professor i tècnic de pianos. Ell ha portat pianistes de nivell mundial al Englert Theatre a Iowa City, dins de la sèrie de concerts "Blues & Boogie Woogie Piano Stomp" durant 8 anys, ha tocat i impartit classes magistrals a universitats, campaments de blues i swing per tot Estats Units. Chase és també un dels fundadors de la banda de St Louis, Jump Blues band Sweetie & The Toothaches!

El públic podrà escoltar una barreja de potents estils com, el Blues de Chicago, Boogie Woogie "pisoteador" i un super swinging Jump Blues !!

PADDY MILNER (ANG) PIANO i VEU

Paddy Milner Paddy Milner no és només reconegut com un dels millors pianistes de blues del món (actualment és el pianista de SIR TOM JONES, després d’haver acompanyat uns quants anys al gran JACK BRUCE), és també un original compositor i personal cantant. Llegiu els elogis de Dave Brubeck! El seu grup actual LONDONOLA interpreta música britànica amb una forta dosi d'esperit de Nova Orleans, i amb el grup JAWBONE ha llançat el seu àlbum de debut i s’estàn construint un gran futur. Ha guanyat dues vegades el premi a BEST KEYBOARD PLAYER als British Blues Awards. Els seus espectacles en solitari són un tour-de-força pianístic, transportant al públic en un viatge que abraça els estils tradicionals del Boogie-Woogie, el Blues i la música de Nova Orleans, l’improvisació i l'art de la cançó.

Milner va començar la seva carrera tocant en els pubs de Dorset des de ben jove. A l'edat de 13 anys, va interpretar una composició original de Boogie Woogie en un concurs de música local, impressionant a un jutge: el guitarrista dels Pretenders i de Paul McCartney, Robbie McIntosh. McIntosh es va convertir en un gran mentor i va produïr a Milner el seu primer àlbum Little Feat, tot un punt d’inflexió vital. Mentres continuava absorbint el blues i el boogie, que sempre seran una part fonamental de la seva música, Milner també va explorar el jazz, la música clàssica i va tocar a la banda folk del seu pare. Més endavant, va aprendre dels mestres, incloent-hi un duet amb el llegendari Johnnie Johnson i aprenent de Jon Cleary a Nova Orleans. Milner recorda que el seu pare l'havia introduït a la música de Jack Bruce, amb qui Milner va fer gires regularment fins a la mort de Bruce al 2014.

TOMMY WEISS (ALE) PIANO

Tommy Weiss En els seus inicis, Tommy Weiss va aprendre a apreciar el fenòmen del "swing" gràcies als seus pares, entusiastes del jazz, ja aleshores estava convençut de que la bona música havia de tenir "swing" i "groove", sense importar l'estil que fora. Per aixó, ofereix molt d’aquestes característiques al seu públic, tot combinat amb un ampli ventall de diferents estils com el Blues, el Boogie Woogie, el Harlem Stride i altres variants del jazz. Algunes vegades sembla que escoltis a Fats Waller, Erroll Garner, Don Ewell o Art Tatum. Però, tot i aixó, sempre aporta molt del seu estil incomparable que pot arribar a commoure.

Ja a mitjans dels anys 80 va començar la seva carrera a l'escena musical de Munich i ràpidament es va guanyar una bona quantitat de seguidors. Fins al 1993, va destacar en nombrosos festivals i concerts com la Frankfurt Opera Ball, Jazz Piano Gala al Munich Philharmonic Hall, Tollwood Festival, New Orleans Festival Ascona i va poder mostrar el seu espectre estilístic amb molts èxits i molts moments inovidables. Després, poc a poc, es va retirar dels escenaris per a dedicar-se a la seva altra passió, el dibuix i el disseny. A partir del 2007, Tommy Weiss torna als importants escenaris pianístics com el Chill a The Phil a la Filharmònica de Luxemburg, Jazz Piano Marathon de Munic, Festival Pianist Künstlerhaus de Munich, Pianissimo Nuremberg, Lucerne Off Stage Piano Festival, Boogie Nights a Alemanya on emociona al públic amb les seves excel·lents interpretacions.

L'octubre va rebre el premi "Pinetop" a la categoria "Stride- i Boogie-Piano" com a part del premi German Boogie-Woogie 2019 a Bremen, Alemanya.

LLUÍS COLOMA (ESP) Piano

Lluís Coloma Nascut a Barcelona (1973), Lluís és un dels pianistes més actius i reconeguts de l’escena europea en el camp del Blues i el Boogie Woogie. Influenciat des de molt jove pels discos de Jerry Lee Lewis, Roosevelt Sykes i Alan Price, Lluís s’allunya a poc a poc dels estudis de piano clàssic per dedicar-se, de manera autodidacta, exclusivament al Rock & Roll. Molt aviat mostra una sorprenent habilitat pel Blues i el Boogie Woogie.

Considerat un mestre d’aquests gèneres i guardonat amb els premis “Músic de l’any 2003” i “Artista BluesCat 2006”, Lluís és convidat habitualment als festivals de Blues & Boogie Woogie de tota Europa, on destaca pel seu virtuosisme i originalitat. Transcendint les nostres fronteres, Lluís ha estat convidat a nombrosos festivals arreu del món, on les seves actuacions són acollides amb una gran ovació d’un públic dempeus. La seva música ha sonat i segueix sonant per tota Espanya en festivals i locals tan reconeguts i emblemàtics com el Café Central de Madrid, Jamboree de Barcelona, al Festival de Jazz de San Javier, Festival de Jazz de Barcelona, ViJazz Penedès, Festival de Blues de Cerdanyola, Festival de Jazz de Madrid, entre altres i en països com Estats Units, França, Gran Bretanya, Malàisia, Alemanya, Itàlia, Suïssa, Bèlgica, Sèrbia,.. per nombrar alguns.Lluís combina la seva activitat musical amb la promoció del Boogie Woogie a Espanya organitzant diversos esdeveniments com el Campi Qui Boogie! Festival Internacional de Boogie Woogie de Barcelona, www.boogiewoogie.es, així com la cita anual Blues & Boogie Reunion a Terrassa. www.bluesboogiespain.com.

MANOLO GERMÁN (CAT) Contrabaix

Manolo Germán Neix a Cardona el 1970. Es dedica professionalment a la música des de l’any 1997. Membre fundador de la banda de Rockabilly Headstones. Contrabaixista de la banda de Rockabilly "Gatos Locos" amb la qual realitza diverses gires per tota Espanya (1997-2000). Des de l’any 1997 és el contrabaixista de la banda "Dr Swinguez". L’any 1999 acompanya a la llegenda viva del Rock and Roll, Sleepy la Beef, a Albacete.

És component estable de la formació Lluís Coloma Trio des del 2001, amb la qual ha tocat en locals tan emblemàtics de tota Espanya com el Café Central de Madrid, Black Note Club de Valencia, La Bilbaína de Jazz Bilbao, Café España de Valladolid... així como en importants festivals a França, Malaysia, Sèrbia i Espanya. Des de l’any 2000 és el contrabaixista oficial del grup de Jazz del local "La Guitarra", propietat de la guitarrista i cantant francesa Mano Rena, situat a Calella de Palafrugell. Aquesta feina li ha donat l’oportunitat de tocar amb músics i bandes tan prestigioses de Catalunya com: La Vella Dixieland, La Locomotora Negra, Hook Herrera, Alain Guiu, Dani Doritz, Toni Solà, Erwyn Serruton...

MARC RUIZ (CAT) Bateria

Marc Ruiz Neix a Sabadell el 1972. Es dedica professionalment a la música des de l’any 1995. Fundador del grup Dr. Soul & Mammy Brass, amb el qual actua regularment des de l’any 1995 fins el 1998, en diverses sales del panorama musical català. Bateria de la banda de Blues "Midnight Rockets" al costat de Maurici Morera (harmònica), Eloi Moya (Baix) i el mallorquí Octavio Cortés (veu i guitarra) amb el que grava el disc "El sentío de la vía" i "Midnight Jump" (1995-1998).

El 1998 funda, juntament amb el guitarrista Álex A. i Eloi Moya, la banda de Blues i Funky Álex A. & T.N.T amb la qual toca a clubs com La Boîte de Barcelona, La Cova del Drac de Barcelona... així como en diversos festivals fins el 2003. Actualment forma part del trio del pianista de Blues i Boogie Woogie Lluís Coloma amb qui ha enregistrat dos discos i ha tocat a festivals d’'Espanya, França, Malaysia i Sèrbia entre d’altres i a més li ha donat l’oportunitat d’acompanyar a grans figures del piano Boogie Woogie com Axel Zwingenberger, Frank Muschalle, Silvan Zingg, Rob Rio...

 

BluesBoogieSpain.com & BoogieWoogie.es