Català | Español | English

programa BLUES & BOOGIE Reuion

NIT DE REIS

Dimarts 5 de Gener 2021, a les 18h i 20h
Blues - Boogie Woogie
Preu: Web 25€ € / Taq. 25€


FABRICE EULRY (FRA) PIANO
KIKE JAMBALAYA (ESP) PIANO i VEU
LLUÍS COLOMA (CAT) PIANO

MANOLO GERMÁN (CAT) CONTRABAIX
ARNAU JULIÀ (CAT) BATERIA


TARDA DE REIS

Dimecres 6 de Gener 2021, a les 19h
Blues - Boogie Woogie
Preu: Web 25€ / Taq. 25€


FABRICE EULRY (FRA) PIANO i VEU
CRISTIAN “POYO” MOYA (ARG) PIANO
LLUíS COLOMA (CAT) PIANO

MANOLO GERMÁN (CAT) CONTRABAIX
ARNAU JULIÀ (CAT) BATERIA

Lloc: Nova Jazz Cava de Terrassa

Nova Jazz Cava de Terrassa

Ptge. Tete Montoliu s/n – 08221 – TERRASSA (SPAIN)
Telf. (+34) 93 780 50 12

Plànol Guia i Transports
Venda d'entrades: Oficina Jazz Terrassa

INFORMACIÓ I RESERVES

Oficina Jazz Terrassa,
c/ Sant Pere 46, 1.
Telf.: 93 786 27 09
Horari: de 16h a 20h.
E-mail: info@jazzterrassa.org
-Consultar les Mesures Covid-

VENDA D'ENTRADES ONLINE

www.jazzterrassa.org

HORARI D'ENTRADES A TAQUILLA

Nova Jazz Cava, Ptge. Tete Montoliu, s/n.
5 de Gener a partir de les 17:30h.
6 de Gener a partir de les 18:30h.
Es recomana la compra online


Venda d'entrades: Oficina Jazz Terrassa
Programa de Reis

 


A la dissetena edició de la Blues & Boogie Reunion, la trobada anual de pianistes de Blues & Boogie Woogie a Catalunya.


CONSULTAR EDICIONS ANTERIORS


Un espectacle musical ple de ritme i diversió. 2 pianos de cua a l’escenari, 4 pianistes internacionals en acció rememorant l’estil més calent sobre les 88 tecles, el Boogie Woogie. Aquest any comptarem amb, Fabrice Eulry, un pianista molt personal i d’un dels millors exponents dintre del món del Blues, Boogie Woogie i estils afins. Kike Jambalya, veterà pianista madrileny pioner del Rock & Roll a la península. Cristian “Poyo” Moya, pianista argentí ple d’elegancia i sensibilitat. Tots ells juntament amb el sensacional pianista de casa nostra Lluís Coloma i el seu trio. Dues vetllades irrepetibles, tocant piano solos, duets... Dos concerts màgics, el millor regal d’aquests Reis 2021.


 
Artistes

FABRICE EULRY (FRA) PIANO

Fabrice Eulry Fabrice Eulry va néixer el 4 de setembre de 1962. Va passar la seva infància a Tuníssia, la seva adolescència a Lion, va anar a Nova Orleans i finalment es va instal·lar a París el 1990. És difícil de dir quin aspecte de la música no interessa a Fabrice i quin estil no pot tocar! Regularment actua i ha actuat amb coneguts artistes com Nancy Holloway, Big Jay Mac Neely, Joël Daydé, Iggy Pop, Ayo, Gilbert Leroux, Sidney Bechet junior, Dubbie Duncan...

FABRICE EULRY ÉS EL PIANISTA MÉS POTENT I ENÈRGIC QUE S’HA VIST DES DE JERRY LEE LEWIS. Tot el que vol és tocar la música que li agrada: melodies populars, música clàssica, Musette, música africana i negra, folklore gitano, música oriental, Rock’n’Roll... S’adapta a tota classe de melodies i gràcies a la seva improvisació fa la seva música i crea el seu boig univers.

KIKE JAMBALAYA (ESP) PIANO y VOZ

Kike Jambalaya Cantant, pianista i compositor de Rock & Roll, Blues, Boogie-Woogie, Country, nascut a Madrid. Va formar la seva primera banda al 1989 amb el nom Jambalaya. La música que més li ha influenciat ha estat la música americana i dintre d’ella, el rock & roll, country, blues, boogie-woogie, jazz i The Great American Songbook.

El seu primer disc va ser un Ep, “Esto si que es rock and roll”, que va editar amb Black Star Records el febrer del 1991, i després molts altres van venir. Durant tots aquests anys ha col·laborat amb artistes i bandes en gravacions i en directe: Tito Larregui, Los Tres Pianos amb el Maestro Reverendo i Jesús Redondo, Los Solitarios, Sleepy la Beef, Wanda Jackson...

En novembre del 2020 edita el single “Schizo Boogie Nº1” como avançament a un àlbum de composicions pròpies, per a la série “PIANO SOLO”. Alterna la seva activitat de músic professional com a professor de piano de Rock and Roll, Boogie-Woogie, Blues

CRISTIAN “POYO” MOYA (ARG) PIANO

Cristian Poyo Moya Cristian "Poyo" Moya és un pianista nascut a Rosario, Argentina, i viu a Barcelona des del 2006. De família de músics i amb més de 20 anys de carrera, ha acompanyat a figures nacionals i internacionals del Blues com Corey Harris, Bob Margolin, Tail Dragger, Patrick Hazel, Dave Riley.

El seu repertori va des de l’Old Blues passant pel Country Blues, Chicago Blues, Boogie Woogie, Gospel, Ragtime, fins l’Early Jazz, Swing & Jazz, trasmetent elegància i virtuosisme en cada concert.

Actualment actua amb el seu trio promocionant el seu darrer treball discogràfic: "My Best Blues Piano" (2020) Les seves influéncies: Otis Spann, Roosevelt Skyes, Leroy Carr, Johnnie Johnson, Meade Lux Lewis, Albert Ammons, Jerry Lee Lewis, Blind John Davis, Dr. John, Charles Brown, Jay McShann, Ray Charles, Oscar Peterson entre d’altres.

LLUÍS COLOMA (CAT) Piano

Lluís Coloma Nascut a Barcelona (1973), Lluís és un dels pianistes més actius i reconeguts de l’escena europea en el camp del Blues i el Boogie Woogie. Influenciat des de molt jove pels discos de Jerry Lee Lewis, Roosevelt Sykes i Alan Price, Lluís s’allunya a poc a poc dels estudis de piano clàssic per dedicar-se, de manera autodidacta, exclusivament al Rock & Roll. Molt aviat mostra una sorprenent habilitat pel Blues i el Boogie Woogie.

Considerat un mestre d’aquests gèneres i guardonat amb els premis “Músic de l’any 2003” i “Artista BluesCat 2006”, Lluís és convidat habitualment als festivals de Blues & Boogie Woogie de tota Europa, on destaca pel seu virtuosisme i originalitat. Transcendint les nostres fronteres, Lluís ha estat convidat a nombrosos festivals arreu del món, on les seves actuacions són acollides amb una gran ovació d’un públic dempeus. La seva música ha sonat i segueix sonant per tota Espanya en festivals i locals tan reconeguts i emblemàtics com el Café Central de Madrid, Jamboree de Barcelona, al Festival de Jazz de San Javier, Festival de Jazz de Barcelona, ViJazz Penedès, Festival de Blues de Cerdanyola, Festival de Jazz de Madrid, entre altres i en països com Estats Units, França, Gran Bretanya, Malàisia, Alemanya, Itàlia, Suïssa, Bèlgica, Sèrbia,.. per nombrar alguns.Lluís combina la seva activitat musical amb la promoció del Boogie Woogie a Espanya organitzant diversos esdeveniments com el Campi Qui Boogie! Festival Internacional de Boogie Woogie de Barcelona, www.boogiewoogie.es, així com la cita anual Blues & Boogie Reunion a Terrassa. www.bluesboogiespain.com.

MANOLO GERMÁN (CAT) Contrabaix

Manolo Germán Neix a Cardona el 1970. Es dedica professionalment a la música des de l’any 1997. Membre fundador de la banda de Rockabilly Headstones. Contrabaixista de la banda de Rockabilly "Gatos Locos" amb la qual realitza diverses gires per tota Espanya (1997-2000). Des de l’any 1997 és el contrabaixista de la banda "Dr Swinguez". L’any 1999 acompanya a la llegenda viva del Rock and Roll, Sleepy la Beef, a Albacete.

És component estable de la formació Lluís Coloma Trio des del 2001, amb la qual ha tocat en locals tan emblemàtics de tota Espanya com el Café Central de Madrid, Black Note Club de Valencia, La Bilbaína de Jazz Bilbao, Café España de Valladolid... així como en importants festivals a França, Malaysia, Sèrbia i Espanya. Des de l’any 2000 és el contrabaixista oficial del grup de Jazz del local "La Guitarra", propietat de la guitarrista i cantant francesa Mano Rena, situat a Calella de Palafrugell. Aquesta feina li ha donat l’oportunitat de tocar amb músics i bandes tan prestigioses de Catalunya com: La Vella Dixieland, La Locomotora Negra, Hook Herrera, Alain Guiu, Dani Doritz, Toni Solà, Erwyn Serruton...

ARNAU JULIÀ (ESP) Batería

Arnau Julià Arnau Julià (Barcelona, 1991) comença els seus estudis de música a l’Escola Municipal de Música de Sant Andreu on forma part de la Sant Andreu Jazz Band, sota la direcció i tutela de Joan Chamorro. Amb la Sant Andreu Jazz Band participa en varis festivals d'Espanya i de França i té l'oportunitat de gravar els seus primers discs amb convidats de luxe com Perico Sambeat, Scott Robinson o Wycliffe Gordon. Més tard comença els seus estudis a l’Escola Superior de Música de Catalunya on rep classes de músics com David Xirgu, Jo Krause, Horacio Fumero i Joan Monné. Julià és un músic actiu en l'escena jazz i blues de Barcelona i col·labora regularment amb grups com la Barcelona Big Blues Band, The Sick Boys i Lluís Coloma Trio entre d'altres.

 

BluesBoogieSpain.com & BoogieWoogie.es