Català | Español | English

programa BLUES & BOOGIE Reuion

NIT DE REIS

Dimecres 5 de Gener 2022, a les 22h
Blues - Boogie Woogie
Preu: Web i taquilla 25€


MITCH WOODS (USA) PIANO i VEU
NIREK MOKAR (FRA) PIANO i VEU
LLUÍS COLOMA (CAT) PIANO

MANOLO GERMÁN (CAT) CONTRABAIX
ARNAU JULIÀ (CAT) BATERIA


TARDA DE REIS

Dijous 6 de Gener 2022, a les 19h
Blues - Boogie Woogie
Preu: Web i taquilla 25€


MITCH WOODS (USA) PIANO i VEU
ANKE ANGEL (HOL) PIANO i VEU
LLUíS COLOMA (CAT) PIANO

MANOLO GERMÁN (CAT) CONTRABAIX
ARNAU JULIÀ (CAT) BATERIA

Lloc: Nova Jazz Cava de Terrassa

Nova Jazz Cava de Terrassa

Ptge. Tete Montoliu s/n – 08221 – TERRASSA (SPAIN)
Telf. (+34) 93 780 50 12

Plànol Guia i Transports
Venda d'entrades: Oficina Jazz Terrassa

INFORMACIÓ

Oficina Jazz Terrassa,
c/ Sant Pere 46, 1.
Telf.: 93 786 27 09
Horari: de 16h a 20h.
E-mail: info@jazzterrassa.org

VENDA D'ENTRADES ONLINE

www.jazzterrassa.org

HORARI D'ENTRADES A TAQUILLA

Nova Jazz Cava, Ptge. Tete Montoliu, s/n.
5 de Gener a partir de les 21h.
6 de Gener a partir de les 18h.
Es recomana la compra online


Venda d'entrades: Oficina Jazz Terrassa
Programa de Reis

 


A la divuitena edició de la Blues &Boogie Reunion, la trobada anual de pianistes de Blues & Boogie Woogie a Catalunya.


CONSULTAR EDICIONS ANTERIORS


Un espectacle musical ple de ritme i diversió. 2 pianos de cua a l’escenari, 4 pianistes internacionals en acció rememorant l’estil més calent sobre les 88 tecles, el Boogie Woogie. Aquest any comptarem amb, Mitch Woods, un pianista de San Francisco un dels millors exponents dintre del món del Blues, Boogie Woogie i Nova Orleans. Nirek Mokar, enérgic pianista francés de la nova generació del Boogie Woogie. Anke Angel, pianista i cantant holandesa plena d’elegancia i sensibilitat. Tots ells juntament amb el sensacional pianista de casa nostra Lluís Coloma i el seu trio. Dues vetllades irrepetibles, tocant piano solos, duets ... Dos concerts màgics, el millor regal d’aquests Reis 2022.


 
Artistes

MITCH WOODS (USA) - Piano i Veu

Mitch Woods Mitch Woods, originari de Brooklyn, Nova York, es va traslladar a San Francisco el 1970. Mentre creixia a Brooklyn, va estudiar tant jazz com música clàssica, però quan es va traslladar a Califòrnia, principalment tocava jump blues i R&B.

Prenent l’estètica del jump n ’boogie de finals dels anys 40 i principis dels 50, i donant vida a la música que va originar el Rock & Roll, Woods va formar el seu grup inspirant-se en les bandes de jumpin 'n' jivin ', shoutin' n 'honkin', pumpin 'n' poundin 'de Louis Jordan, Wynonie Harris, Joe i Jimmy Liggins, Amos Milburn i Roy Milton. Afegint una bona dosi de ritme i blues, música de Nova Orleans, un piano percussiu i algunes de les seves pròpies lletres lúdiques i contemporànies, creant seva pròpia marca de música que anomenen "rock-a-boogie".

Friends Along the Way, publicat el 2017, és el seu darrer enregistrament realitzat amb diversos artistes del blues, com Van Morrison, Taj Mahal, John Lee Hooker, Charlie Musselwhite, Elvin Bishop i James Cotton.

 

 

NIREK MOKAR (FRA) – Piano i veu

Nirek Mokar Nirek Mokar és un parisenc de 19 anys que va créixer al 17è districte. Va tenir l’oportunitat d’escoltar i veure tocar a tots els grans especialistes de Boogie woogie al “Paris Boogie Speakeasy”, on el seu pare treballava de ben petit, quan es va enamorar del Boogie Woogie.

Fa només 9 anys i seguint els consells dels veterans pianistes (Jean-Paul Amouroux, Jean-Pierre Bertrand, Jean-Baptiste Franc ...), va començar de forma autodidacta a aprendre a tocar el piano del Paris Boogie Speakeasy perquè no tenia piano a casa. Apassionat d'aquesta música i també del blues, el swing i el rock'n'roll, li dedica tot el temps que pot. Mostrant una maduresa sorprenent i un swing excepcional, s’ha convertit ràpidament en un dels preferits entre els amants de Boogie de tot París.

Mai no deixa passar l’oportunitat d’anar a la famosa Caveau de la Huchette, i ja l’han convidat a tocar a molts festivals de França (Laroquebrou, Jazz au Phare, Blues sur Seine, Jazz à l’Amirauté ...) però també a l’estranger (a Suïssa, Bèlgica, Espanya, Anglaterra, Àustria, Alemanya, Hongria, Noruega i als Estats Units ...).

 

 

ANKE ANGEL (HOL) – Piano i veu

Anke Angel Anke Angel va néixer a Zeist, Holanda. El seu pare era (i segueix sent) un gran fan del Boogie woogie. Tocava el piano, la guitarra i el violí. La mare de l’Anke era ballarina de ballet clàssica. Als tres anys, Anke va tocar el seu primer boogie, pocs anys després va començar a prendre classes de piano i cant.

A la seva ciutat natal només hi havia una escola de música clàssica, de manera que va aprendre a tocar Boogie woogie escoltant els discos d’Albert Ammons, Meade Lux Lewis, Louis Armstrong, Errol Garner, Oscar Peterson ... una vegada i una altra. Composava les seves pròpies cançons i les gravava a l’equip del seu pare. Anys més tard va rebre les seves primeres classes de boogie i jazz, del pianista Rob Agerbeek.

Quan la llegenda de Boogie woogie de Texas, Little Willie Littlefield, va sentir tocar a Anke, la va animar a començar una carrera musical professional. Des de llavors, a l’Anke se li demana que toqui a tot arreu d’Europa.

 

 

LLUÍS COLOMA (CAT) Piano

Lluís Coloma Nascut a Barcelona (1973), Lluís és un dels pianistes més actius i reconeguts de l’escena europea en el camp del Blues i el Boogie Woogie. Influenciat des de molt jove pels discos de Jerry Lee Lewis, Roosevelt Sykes i Alan Price, Lluís s’allunya a poc a poc dels estudis de piano clàssic per dedicar-se, de manera autodidacta, exclusivament al Rock & Roll. Molt aviat mostra una sorprenent habilitat pel Blues i el Boogie Woogie.

Considerat un mestre d’aquests gèneres i guardonat amb els premis “Músic de l’any 2003” i “Artista BluesCat 2006”, Lluís és convidat habitualment als festivals de Blues & Boogie Woogie de tota Europa, on destaca pel seu virtuosisme i originalitat. Transcendint les nostres fronteres, Lluís ha estat convidat a nombrosos festivals arreu del món, on les seves actuacions són acollides amb una gran ovació d’un públic dempeus. La seva música ha sonat i segueix sonant per tota Espanya en festivals i locals tan reconeguts i emblemàtics com el Café Central de Madrid, Jamboree de Barcelona, al Festival de Jazz de San Javier, Festival de Jazz de Barcelona, ViJazz Penedès, Festival de Blues de Cerdanyola, Festival de Jazz de Madrid, entre altres i en països com Estats Units, França, Gran Bretanya, Malàisia, Alemanya, Itàlia, Suïssa, Bèlgica, Sèrbia,.. per nombrar alguns.Lluís combina la seva activitat musical amb la promoció del Boogie Woogie a Espanya organitzant diversos esdeveniments com el Campi Qui Boogie! Festival Internacional de Boogie Woogie de Barcelona, www.boogiewoogie.es, així com la cita anual Blues & Boogie Reunion a Terrassa. www.bluesboogiespain.com.

 

 

MANOLO GERMÁN (CAT) Contrabaix

Manolo Germán Neix a Cardona el 1970. Es dedica professionalment a la música des de l’any 1997. Membre fundador de la banda de Rockabilly Headstones. Contrabaixista de la banda de Rockabilly "Gatos Locos" amb la qual realitza diverses gires per tota Espanya (1997-2000). Des de l’any 1997 és el contrabaixista de la banda "Dr Swinguez". L’any 1999 acompanya a la llegenda viva del Rock and Roll, Sleepy la Beef, a Albacete.

És component estable de la formació Lluís Coloma Trio des del 2001, amb la qual ha tocat en locals tan emblemàtics de tota Espanya com el Café Central de Madrid, Black Note Club de Valencia, La Bilbaína de Jazz Bilbao, Café España de Valladolid... així como en importants festivals a França, Malaysia, Sèrbia i Espanya. Des de l’any 2000 és el contrabaixista oficial del grup de Jazz del local "La Guitarra", propietat de la guitarrista i cantant francesa Mano Rena, situat a Calella de Palafrugell. Aquesta feina li ha donat l’oportunitat de tocar amb músics i bandes tan prestigioses de Catalunya com: La Vella Dixieland, La Locomotora Negra, Hook Herrera, Alain Guiu, Dani Doritz, Toni Solà, Erwyn Serruton...

 

 

ARNAU JULIÀ (ESP) Batería

Arnau Julià Arnau Julià (Barcelona, 1991) comença els seus estudis de música a l’Escola Municipal de Música de Sant Andreu on forma part de la Sant Andreu Jazz Band, sota la direcció i tutela de Joan Chamorro. Amb la Sant Andreu Jazz Band participa en varis festivals d'Espanya i de França i té l'oportunitat de gravar els seus primers discs amb convidats de luxe com Perico Sambeat, Scott Robinson o Wycliffe Gordon. Més tard comença els seus estudis a l’Escola Superior de Música de Catalunya on rep classes de músics com David Xirgu, Jo Krause, Horacio Fumero i Joan Monné. Julià és un músic actiu en l'escena jazz i blues de Barcelona i col·labora regularment amb grups com la Barcelona Big Blues Band, The Sick Boys i Lluís Coloma Trio entre d'altres.

 

BluesBoogieSpain.com & BoogieWoogie.es