ARTISTES

 

 

 

 

AUGUST THARRATS (Barcelona CAT) – Piano

Nascut a Barcelona, als 4 anys descobreix el Blues escoltant els discos de Ray Charles, Louis Armstrong, Lionel Hampton… És autodidacta, això ha fet que s’apropi a aquesta música amb humilitat, creant un llenguatge personal. Potser per això músics de la talla de Teddy Edwards, Gene "Mighty Flea" Connors o B.B.King, l’han felicitat per la seva manera de tocar Blues. Admirador dels pianistes de l’escola de Kansas City, com Jay McShann, destaca la seva qualitat interpretativa i honestedat sobre l'escenari. Músic amb gran capacitat de comunicació, capaç de captivar els espectadors amb un estil personal, replet de Blues, Swing i Boogie Woogie.

Va ser el pianista del grup Big Mama – The Blues Messengers fins el setembre de 1992, formació amb la que es va donar a conèixer dins el panorama nacional. Aquell mateix any crea el seu propi trio, un any després inicia la seva col·laboració amb la cantant Txell Sust amb qui ha gravat 3 CDs (Blue Time, Gran Hotel Havana, Non Stop). Tharrats és membre de la formació Tandoori Lenoir, amb la qual enregistra un CD homònim que inclou els temes més reconeguts d’aquesta banda d’All Stars. En el terreny internacional, Tharrats ha acompanyat a importants "bluesmen" com Louisiana Red o Johnny Mars, el trombonista Gene Conners, Sherley Johnson o el guitarrista Guitar Crusher. Alhora ha participat en diversos Festivals Internacionals de Blues i Jazz a Suïssa, França, Leon, Saragossa o Terrassa, entre d’altres, a més de produccions especials, com el duet amb Amadeu Casas.

www.myspace.com/thaaugusttharrats

tornar

   
   
   
   
 
 

COLOMA & CO. BOOGIE WOOGIE PRODUCCIONS | C. Unió, 175 | 08201 Sabadell Barcelona SPAIN | lluiscoloma@lluiscoloma.com | Disseny | Il·lustració | Programació