El CAMPI QUI BOOGIE! és una explosió de Boogie Woogie a la primavera barcelonina: 4 dies de concerts en diversos formats, classes magistrals i accions en diferents espais de la ciutat amb els millors pianistes de Boogie Woogie del món.

L'Hotel Palace (antic Ritz), al cor de Barcelona, ens ofereix l'espai idoni per als nostres dos concerts principals. Glamur i una tradició jazzística que es remunta al 1919, formen part del que durant anys va ser l'hotel dels Festivals Internacionals de Jazz de Barcelona i on tots els grans de la música hi van oferir sessions inoblidables.

Moritz, la cervesa de Barcelona, ens ofereix el seu renovat espai a l'antiga fàbrica de la Ronda de Sant Antoni, on celebrarem dues sessions de Boogie Woogie en format cocktail i vermut. Pianos Puig Barcelona, distribuïdor oficial dels prestigiosos pianos Fazioli, aportarà l'elegància i el disseny italià a l'escenari amb 2 pianos de cua: gaudirem del so contundent, potent, ric i ple de matisos d'aquests grans pianos. Xocolates Godiva aportarà un punt dolç i plaent a les sessions de Boogie Woogie.

Una proposta que neix amb la intenció de situar Barcelona com a punt de referència dins del circuit internacional de Festivals de Boogie Woogie, amb gran tradició i renom a tota Europa.

Contagia't de l’alegria, la calidesa i l'energia del Campi qui Boogie! El Boogie Woogie de Barcelona.

L’ESTIL MÉS EXPLOSIU I TREPIDANT QUE ES POT TOCAR SOBRE LES 88 TECLES D’UN PIANO!!!

 

 

i, a més...
divendres 1 i dissabte 2 de juny

PRESENTACIÓ OFICIAL DEL NOU CD INTERNATIONAL BOOGIE WOOGIE EXPLOSION de LLUÍS COLOMA i BOB SEELEY.

 
 
 
   
   

COLOMA & CO. BOOGIE WOOGIE PRODUCCIONS | C. Unió, 175 | 08201 Sabadell Barcelona SPAIN | lluiscoloma@lluiscoloma.com | Disseny | Il·lustració | Programació